Op deze pagina

Behandeling, begeleiding en opvolging

Behandeling, begeleiding en opvolging
Op deze pagina

Begeleiding Huidproblemen

Of het nu gaat over eczeem, psoriasis of acne, al deze chronische aandoeningen verdienen onze aandacht, zowel op vlak van behandeling als de opvolging ervan.
Het is belangrijk je huidaandoening correct te behandelen zodat het aantal opstoten kan verminderd worden.

Wij begeleiden je graag bij de dagelijkse aanpak van je aandoening en helpen je zoveel mogelijk voordeel te halen uit je behandelingen.

Lees hier ons artikel over huidproblemen.

Begeleiding Pijn

Iedereen ervaart wel eens acute pijn. Als deze niet goed wordt behandeld, kan de pijn chronisch worden. Een groot deel van de bevolking, ongeveer 25%, lijdt aan chronische pijn. Uit een enquête is gebleken dat bij 45% van de mensen met chronische pijn de pijn onvoldoende onder controle is en dat ongeveer 15% van de patiënten niet de juiste doses van de voorgeschreven geneesmiddelen neemt. Het is dan ook niet verrassend dat mensen met chronische pijn tot vijf keer vaker op consultatie gaan dan anderen.

Hoofdpijn? Migraine? Artrose? Kwetsuren? Wij staan klaar om je te begeleiden en je te leren je pijn zo goed mogelijk onder controle te houden.

Lees hier ons artikel over pijn.

Begeleiding Diabetes

Wat is jouw risico om diabetes type 2 te ontwikkelen? Test het in je apotheek.
Aan de hand van acht vragen kunnen wij je risico op diabetes beoordelen.

Heb je Diabetes type 2? Wij geven je tips voor een gezonde levensstijl en stellen hulpmiddelen voor om je medicatie tijdig in te nemen.

Lees hier ons artikel over diabetes.

Begeleiding van de toekomstige en jonge mama

Als je nog maar net zwanger bent, heb je vast een hoop vragen. Wij begeleiden je graag gedurende de hele zwangerschap en helpen je voorbereiden op de komst van je baby.

Er kunnen 3 ontmoetingen georganiseerd worden in je Lloydspharma-apotheek: tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, vóór de komst van je baby en na de geboorte van je baby. Bij elke afspraak ontvang je verschillende voordelen, kortingen en geschenken.

Lees hier ons artikel over de toekomstige of jonge mama.

Want jouw gezondheid ligt ons nauw aan het hart!