Op deze pagina

Meet het welzijn van je huid

BENU Skin Huid Peau Test Meting Analyse Analyseren Analyser
Op deze pagina

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het is zichtbaar voor jezelf en voor iedereen die je ontmoet. Het is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen, zodat je je goed in je vel voelt en je dit ook uitstraalt naar de buitenwereld toe. Er zijn specifieke producten ontwikkeld voor de meest voorkomende huid- en schoonheidsproblemen. Wij helpen je deze producten te leren kennen.

Met het huidanalyse toestel Soft Plus kunnen we een reeks minitesten op je huid uitvoeren om zo gedetailleerde informatie over je huidtype te bekomen. Op die manier kan je apotheker je de meest geschikte producten aanbevelen om je huid te reinigen, te behandelen, te hydrateren en te verstevigen.

Wat doet het huidanalyse toestel Soft Plus?

BENU Huidanalyse

Het huidanalyse toestel Soft Plus is een professioneel systeem dat toelaat de huid te beoordelen. De huid wordt op een wetenschappelijke en objectieve wijze geanalyseerd door middel van grondige onderzoeken. Bovendien kan met behulp van een microcamera een diepgaande visuele evaluatie plaatsvinden.

Na elke minitest geeft het toestel de wetenschappelijke resultaten weer. Je apotheker geeft vervolgens huidadvies en stelt producten en behandelingen op maat voor. Op deze manier kunnen we je helpen om de resultaten te optimaliseren en bijgevolg een gezondere huid te bekomen.

Welke karakteristieken meet het huidanalyse toestel Soft Plus?

Het huidanalyse toestel Soft Plus onderzoekt verschillende kenmerken van de huid:

BENU Huidanalyse

Het toestel laat ook toe je hoofdhuid, haar en cellulitis te analyseren. Vraag hierover meer informatie aan je apotheker.

Is het gebruik van het huidanalyse toestel Soft Plus pijnlijk?

Het gebruik van het huidanalyse toestel Soft Plus is volledig pijnloos. De metingen worden uitgevoerd met behulp van probes en een microcamera die slechts oppervlakkig op de huid worden geplaatst. Vraag aan je apotheker om een snelle, eevoudige huidconsultatie uit te voeren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de Soft Plus machines kan uw apotheker direct een afspraak voor u maken.

Hoe kan ik mijn huid laten analyseren?

Vraag aan je apotheker om een snelle, eevoudige huidconsultatie uit te voeren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de Soft Plus machines kan uw apotheker direct een afspraak voor u maken.

Waar kan ik mijn huid laten analyseren?

Maak snel een afpraak bij één van onze apotheken voor een gratis analyse!